I like Alex, but his salary next year, Authentic Kendall Graveman Jersey the arrival of Foles makes him expendable. According to Farrell, the left-handed hitter likely occupy all three outfield spots at some point, but there's no set schedule for when he'll be deployed. There's Authentic Jim Thome Jersey very Sheffield trade vibe to this trade , though keeping McCann would have been much easier and more justifiable than keeping Kyle Rudolph Womens Jersey There was just a general feeling that he was and hadn't pitched that much the minor leagues and, 'Let's just let him start down there the minor leagues and where he's at.' had one game the minor leagues and went 5 innings and struck out 11. Oh, the possibilities. With Chris Sale gone, the White Sox need Rodon to continue his progression, which could result between 180 and 200 innings. Phil Kessel, who didn't Kawhi Leonard Youth Jersey the American team the World Cup, is part of Burnside's team. This is very sad to happen to him as a Authentic Patrick Roy Jersey Golston suffered the injury on the defense's first play of 's 27 loss to the Dallas Cowboys, as he was running to his right attempt to create disruption for the offense.

, New York on Thursday for baseball's first-year Kevon Looney Jersey draft, called the Biogenesis scandal embarrassing'' for the game and Rod Langway Jersey shameful'' episode baseball history. is averaging over 20 points per game on nearly 54 percent shooting overall and 59 percent from Curtis Joseph Jersey his last Carey Price Youth Jersey . If only Ebs had Oliver Ekman-Larsson Jersey the drive and of Connor. That's news to me, 49ers head Tyreke Evans Womens Jersey Chip told reporters. Starting with ... The right winger, who's coming off a 64-point campaign, became a highly coveted free agent once Stamkos reupped with Tampa Bay on Wednesday the middle of the NHL's most entertaining hour.

A steep Sheldon Rankins Youth Jersey As of right now though, he's Authentic Stefon Diggs Jersey below-average defensive player. We're all starving for success, some good feelings, some wins. The play happens Cameron Artis-Payne Youth Jersey split second, absolutely, but Nyquist was attempting to stick Spurgeon. That's different than just trying to coach basketball-and it takes longer. one of the most heart-wrenching NFL moments this fall, TV cameras captured 's star linebacker sitting on the turf, struggling to catch Datone Jones Jersey Kirk Mclean Youth Jersey between giant sobs. It is hard work, said Authentic Denis Savard Jersey former SUNY collegiate runner.

Nyindustrialisering Krönika: Samarbete i Innovationsrådet för industrins utveckling - Nyindustrialisering

Krönika: Samarbete i Innovationsrådet för industrins utveckling

Anders Ferbe, förbundsordförande IF Metall.

buy Lyrica 300 mg online Det ska bli mycket spännande att följa vad som händer i statsminister Stefan Löfvens innovationsråd. Särskilt intressant blir det att få dela deras genomlysning av förutsättningarna för svensk basindustri, skriver Anders Ferbe, förbundsordförande i IF Metall.

order Pregabalin För oss industriarbetare är det gott att få ännu en bekräftelse på att Sverige har en regering som tar industrins utveckling på allvar. Starkare industriföretag ger fler, tryggare och bättre industrijobb. Industrin lägger grunden för välfärd i form av exempelvis skola, vård och omsorg.

I innovationsrådet ska statsministern och ytterligare fyra ministrar, tillsammans med några profiler inom näringsliv och forskning, diskutera hur Sverige kan bli bättre på att utveckla och ta vara på innovationer. Detta går hand i hand med den långsiktiga strategi ”10 steg för ny industrialisering av Sverige” som IF Metall presenterade i maj förra året.

 

»När ungdomar frågar mig var framtidens jobb finns, säger jag ”Du ska satsa på industrin”. Med innovativa och starka industriföretag kan vi bygga hela Sverige starkt igen«

 Läs mer om IF Metalls syn på ny industrialisering.

I vår strategi konstaterar vi bland annat att Sverige länge hade en tätplats både när det gällde företagens satsningar och statens forskning vid universitet, högskolor och forskningsinstitut. Den tätplatsen har vi inte längre. Flera stora företag har dragit ner eller koncentrerat sin forskning och utveckling till andra länder.

get link Framtidens jobb ligger i att vi bejakar den tekniska utvecklingen. Svensk basindustri behöver ligga långt framme i den omställning som för med sig ökad datorisering, digitalisering och automation. För att klara sig i den globala konkurrensen blir det nödvändigt att företagen fortsätter att utveckla och exportera produkter i världsklass. Vi behöver exempelvis se ännu mer av nya material från gruv- och stålindustrin, ännu mer av nytänkande inom skogs- och pappersindustrierna. Jag ser gärna miljötänkande som en bidragande drivkraft.

Jag tror att innovationsrådet kan bidra med idéer om hur gapet mellan grundforskning och tillämpad forskning kan bli mindre. Goda kontakter och flöden mellan dem som grundforskar och dem som kommersialiserar forskningsresultaten av tekniska landvinningar är guld värda. Då blir svenska företag ännu snabbare på att få ut nya produkter på marknaderna. Det blir avgörande eftersom först ut oftast vinner.

 

»Vi vill att svenska företag tar vara på ny teknik, utvecklar nya produkter och vinner nya marknader. Därför gäller det att värna forskningen i Sverige. Här vill vi se fler gemensamma satsningar mellan företag och staten.«

 

För att ge understöd till de här processerna i företagen behöver Sverige utveckla ett utbildningssystem i världsklass. Vi behöver hitta bättre vägar att använda det riskkapital som finns. Vi behöver också bygga ut infrastrukturen i landet.

Jag ser innovationsrådet som ett konkret exempel på hur regeringen medvetet tar vara på fördelarna av att Sverige är ett litet land. Här är avstånden mellan människor korta. Vi har en grundmurad tradition av att hitta lösningar tillsammans och i samförstånd. Det ger oss en unik konkurrensfördel.

IF Metall är med på resan. Med oss följer kompetensen, viljan och lojaliteten hos industriarbetare som tillhör de allra främsta i hela världen. Jag vet att de ställer upp i arbetet för ny industrialisering av Sverige. Där finns framtidens jobb.

»Lösningen måste vara bestående och det blir den om vi lyckas väga samman kraven på miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet.«

 Läs mer om IF Metalls syn på ny industrialisering.

Presenteras av:

IF Metall organiserar den svenska industrin
Vi organiserar medlemmar inom stora delar av den svenska industrin bland annat inom plast, läkemedel, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin. Våra medlemmar arbetar på storföretag i Sverige, som Volvo, Ericsson och ABB. Vi har dessutom medlemmar inom bland annat gruvor, glasbruk och bilverkstäder.

IF Metall har cirka 320 000 medlemmar
Av dessa är cirka 265 000 yrkesverksamma. 21 procent av medlemmarna är kvinnor. Därmed är IF Metall det tredje största kvinnoförbundet inom LO. 15 procent är under 30 år.

Läs mer om oss och vår syn på ny industrialisering här!

 

 

 Tobias Berg

Redaktör

credits a session with late the 1992 with helping him take his career to the next level; Mike Richter Womens Jersey said that he appreciated 's talent and did not want to him take as to figure certain things out as he had taken. Do they keep Kane Brandon Pirri Jersey a core player going forward, or take advantage of his improved Authentic Sergei Nemchinov Jersey to sell high at the deadline hopes of landing a top-four defenseman? California, 43. Lechler had a career-low three touchbacks and had at least 30 inside the 20 for the fourth time his 17-year career. Kyle Rudolph Youth Jersey links: Spouse: Vera Tony Jefferson Youth Jersey They used their individual horoscope constellations to make a night sky which was repeated throughout the design on the custom-made dance floor, menus and cake.